Särkymisen siunaus

SÄRKYMISEN SIUNAUS

Verkkokurssi rakkaudessa särkyneille | opettajana Keiju Vihreäsalo

Oletko kiinnostunut tästä kurssista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen outi@himahappiness.com

Kurssin kuvaus

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille rakkaudessa särkyneille. Onnettomaan rakkauteen jumiin jääneille, itsensä rikkoneille, liikaa venyneille, heikossa hapessa räytyneille, eronneille, rakkauteen kompastuneille, suruunsa koteloituneille, vanhaa haikaileville.

Verkkokurssi on sinulle, joka haluat vielä uskoa rakkauteen ja rakastaa täysin ja kokonaan. Sinulle, joka ajattelet, että rakkautesi voisi olla sinun käsissäsi.

Kurssilla käsitellään rakkautta ja rakastamista henkisen kasvun näkökulmasta, eli huomio kiinnitetään siihen, mitä Sinä voit tehdä oman rakkauselämäsi eteen tuntemalla paremmin itsesi. Itsetuntemus johtaa selkeyteen omassa tunne-elämässä, rajoissa, kommunikaatiossa, kyvyssä ottaa vastaan rakkautta ja antaa rakkautta. 

Ydinajatuksena on, että sinä olet avain sinun rakkauteesi.

Kurssi sopii erinomaisesti sinulle

 • jonka suhde on päättymässä ja tiedät haluavasi jatkaa elämääsi eron jälkeenkin. Tavoitteenasi on päästää irti, antaa anteeksi ja jatkaa matkaasi määrittelemättä itseäsi erosi kautta.
 • joka olet jo uudessa suhteessa, mutta et oikein pääse irti menneestä ja tuot vanhojen suhteiden painolastia ja vanhoja käyttäytymismalleja nykytilanteeseen.
 • joka olet tulehtuneessa suhteessa, jossa toistetaan tiettyjä raskaiksi käyneitä kaavoja ja eletään syyttäen toista osapuolta tilanteesta.

Verkkokurssilla lähtökohtana on, että kompuroiminen ja epäonnistuminen rakkaudessa on myös mahdollisuus. Tosiasioiden hyväksymisen kautta päästetään irti asioista, jotka eivät enää ole ja siirrytään elämään elämää nykyhetkestä käsin. Mikä kaikki tulee mahdolliseksi kun hellittää vastustamasta muutosta?


Kurssilla katsellaan muutosta uudesta näkökulmasta. Havahdutaan huomaamaan, että muutos on luonnollista ja kuuluu elämään. Sitä ei tarvitse vastustaa. Itse asiassa juuri muutos on se voima, jota tarvitset kasvaaksesi parhaaksi versioksi itsestäsi.
Huomio on koko ajan sinussa. Mitä sinä voit tehdä oman onnellisuutesi eteen? Mikä sinun rakkauselämäsi osalta on sinun käsissäsi? Sinun rakkautesi avautuu sinun kauttasi.

Särkymisen siunaus -verkkokurssi antaa:

 • Selkeyttä tarkastella tilannettasi ratkaisukeskeisesti
 • Tukea ja kannustusta tunnetilojen vapauttavaan läpikäymiseen
 • Tietoa mielen prosessien toimintatavoista oman mielen liikkeiden kirkastamiseksi
 • Tehtäviä omien prosessien läpikäymisen helpottamiseksi
 • Tietoa ja työkaluja irtipäästämiseen ja anteeksiantamiseen
 • Kykyä erottaa asiat, joihin voit vaikuttaa, niistä, joihin et voi vaikuttaa
 • Selkeyttä rajoihin itsen ja muiden välillä
 • Lempeyttä ja hyväksyntää itseä kohtaan
 • Mahdollisuuden nähdä uusia suuntia siellä, missä näit umpikujia
 • Uskoa tulevaisuuteen ja uusiin rakkauksiin
 • Rohkeutta unelmoida paremmasta ja uskallusta ottaa askelia sitä kohti  

Kurssi kestää 6 viikkoa. Sinulle on rakennettu polku, jota pitkin kulkea askel kerrallaan selkeyteen rakkaudessa ja ihmissuhteissa. Yksi askel johtaa toiseen, ja askeleet yhdessä uusiin mahdollisuuksiin.

Lempeän ohjauksen avulla avataan rakkauteen, sinuun ja parisuhteeseen näkökulma, joka antaa mahdollisuuden lähestyä rakkautta rauhallisella luottamuksella ja varmuudella.

Joka viikko saat sähköpostin, jossa alustetaan aina seuraavan viikon teema. Lisäksi saat joka viikko katsottavaksesi useamman videon ja 1-2 tehtävää. 


KURSSIN RAKENNE

Saat kurssin ohjaajalta aina sunnuntaisin sähköpostia, jossa alustetaan tulevan viikon kysymyksiin. Maanantaisin uudet materaalit avautuvat katsottavaksesi ja saat tehtävät tehtäväksesi.

Voit tehdä näitä tehtäviä omaan tahtiisi viikon aikana, silloin kuin sinulle sopii. Kurssialue on auki kaksi kuukautta kurssin loppumisen jälkeen, joten kiirettä kurssin käymiselle ei ole.

Kurssilla hyödynnetään kirjoittamista, ohjattuja mielikuvaharjoituksia ja yksinkertaisia selkeyttä lisääviä tehtäviä.

Kurssi alkaa 10.2.2020 ja kestää kuusi viikkoa.  

Kaikki materiaali löytyy suljetulta kurssialueelta, jonne saat käyttäjätunnukset sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Ennen kurssia saat kaksi ennakkotehtävä


HINTA

Kurssin hinta on 49,50 euroa. 

Tämä on todella edullinen hinta näin kattavasta kurssista.


PALAUTTEITA KURSSISTA


“Kiitos Keiju!! Siis jokaisen joskus särkyneen tai vähän onnettomassa liitossa elävän kannattaa ehdottomasti tulla kurssille! Kurssi antaa kuulialleen niin paljon, etten voi varmaan tarpeeksi kiittää!”

“Tämän kurssin asiat ja saamani oivallukset auttoivat vaikean vaiheen yli elämässäni!”

“Ihanasti koottu kurssi. Ihanan rauhallinen puhetyyli Keiju sinulla. Kiitos <3”

“Suuri kiitos! En tätä aloittaessani tiennyt tulevaisuuttani ja oman särkymismatkan aikana olen saanut paljon helpotusta ja hyvää kurssista. Uskon että kurssi antoi minulle paljon mahdollisuuksia elää juuri sellaista elämää kuin itse tahdon sekä antoi eväitä joilla voin löytää rakkauden omaan itseeni! Kiitos Keiju, olet kultaa!”

“Hyvät, lämminhenkiset ja kannustavat luennot. Se, että Keiju kerroit omista kokemuksistasi, lisäsi “uskottavuutta” sanoihisi. Tosi rohkeaa, mutta meitä muita auttava teko! Kiitos.”

“Kiitos ihanasta, koskettavasta ja rakkauden täyteisestä kurssista! Tätä tarvitsin avatakseni silmäni maailman mahdollisuuksille ja kääntääkseni katseeni pois menettämästäni. Kurssi valoi uskoa sekä itseeni että tulevaan. Löysin myös konkreettisia työkaluja vaikeiden asioiden käsittelyyn.”

“Kurssin lempeä ja määrätietoinen ote vei mennessään.” 

“Pidin kaikesta,koska ne osuivat niin täysin omaan tilanteeseeni. Nyt kurssin jälkeen olen huomattavasti iloisempi, rauhallisempi, olen saanut kaiken kuonan jälkeen palan itsestäni takaisin osittain kurssin johdosta.Tästä se eheytyminen alkaa…”

“Ihana kurssi❤”

“Esimerkin voima on valtava. Toimit Keiju upeana esimerkkinä siitä, miten särkymisestä voi tehdä itselleen siunauksen. Kiitos kaikesta.”

“Oli kuin olisin saanut vahvat kainalosauvat, jotka tukivat juuri silloin kuin tunsin etten pysyisi yksin pystyssä. Pikkuhiljaa sauvat vaihtuivat kävelykeppiin, joka tuki koko ajan, mutta nyt uskalsin jo ottaa askeleita ilman pelkoa kaatumisesta. Katsantokannan laajennus auttoi näkemään asioita, joille oli itse tullut täysin sokeaksi. Uskalsi lopulta tuntea juurikin särkymisen siunauksen. Täysin mahdoton ajatus vielä muutama kuukausi sitten. Kiitos paljon!”

“Lämmin kiitos ja halaus! Ihan kuin olisit ollut se rauhallinen ja vakaa “isosisko” elämäni myrskyssä. Näytit kuinka uida turvaan veto kerrallaan ja näytit kuinka nousta uudelleen rannalla jaloilleen.”

“Pidin videoista, joita kuuntelin kävelyllä ollessani, ne olivat selkeitä, helppoja kuunnella, ja sinulla on sellainen ääni, jota on mukava kuunnella. Lisäksi ne oli todella asiaa, ei mitään “hörhöilyä” tai pelkkää mielen piristystä ja tsemppausta, mitä en nyt kaivannut. Toisaalta myös lohdullisuus oli läsnä, mikä on tärkeää silloin kun on särkynyt, mutta asia ei jäänyt sen varjoon.”

“Kurssi on vahvistanut asioita, joita olen miettinyt ja osin toteuttanutkin, muistuttanut asioista, jotka olin unohtanut, auttanut hetkinä, jolloin on ollut vaikeaa, vienyt eteenpäin tässä parantumisessani, joka oli jollain tavalla jumittunut paikalleen.”

“Olen erittäin tyytyväinen kurssiin.”Keiju Vihreäsalo
Keiju Vihreäsalo
HIMAn toinen perustaja, kirjailija ja kouluttaja

Keiju Vihreäsalo on sosiologi, kirjoittaja, Itsetuntemusakatemian kouluttaja sekä toinen HIMA Happiness-konseptin perustajista. Ennen HIMAn perustamista Keiju työskenteli tutkijana Helsingin yliopiston sosiologian laitoksella. Keiju rakastaa suuria kysymyksiä jotka karkaavat ymmärrystä – sellaisia asioita, kuten rakkaus, elämä, ihmisyys, eheytyminen, kohtaaminen. Keijua kiehtoo älyn ja sydämen yhdistelmä, monenlaiset ääripäät varmuuden ja epävarmuuden välillä, hörhöilyn ja rationalisoinnin välimaastossa. 

Verkkokurssin lähestymistapana on yhdistellä erilaisia tietomuotoja, -perinteitä ja –filosofioita mihinkään yhteen –ismiin jumiutumatta. Käytämme hyväksemme kaikkea sitä tietoa ja kokemusta, mitä rakkaudesta ja kokonaisemmin rakastamisesta tiedetään. 

Verkkokurssilla Keiju myös kertoo omista kokemuksistaan kipeään avioeroon ja siitä toipumiseen liittyen sekä jakaa ajatuksia omaan potentiaaliin kasvusta. Miten särkyminen voi osoittautua siunaukseksi.

Keiju on kirjoittanut rakkaudesta kirjassaan Jotta voisin rakastaa.

Kurssin oppimäärä

Oletko kiinnostunut tästä kurssista? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen outi@himahappiness.com